SOBNA VRATA OD MASIVNA DRVA KLASIČNOG DIZAJNA

Harmonija i snaga. Emocija i ekspresija. Istaći se, postojati, bez kompromisa. Obzirom da ako već "moda prolazi, onda stil ostaje". Odabir Dierre vrata od punoga drveta uvijek je pitanje stila. Prirodnost.
STIL
Stil Dierre vrata od masivnog drveta, elegantan formom, proporcijama i snagom utiska, izražava se na različite, precizne i krajnje osebujne načine.
Precizan, minimalistički, suvremen, klasičan, intimističan, uzvišen. Ali, jedna ga njegova odlika, čini rijetkim i svojstvenim: taj je stil predviđen za dugo trajanje.Drvo je živo. Drvo je lijepo kada se rukom pređe po njemu, kada ga se promatra. Kako vrijeme odmiče, ono mijenja svoj izgled; pruge u drvu zadobivaju nove boje čiji se tonovi mijenjaju s promjenom svjetlosti koja pada na njega. Toga su jako svjesna Dierre vrata od punoga drveta gdje svaka od njih ima svoj identitet, svoje male nesavršenosti drva, sve te razvidne znake plemenite i prirodne ljepote.

SNAGA DETALJA
Iza Dierre vrata iz punoga drveta, stoji strasnost stotina ljudi; odabir najboljih materijala i inteligentna kreativnost usmjerena na stvaranje proizvoda koji u sebi objedinjuju estetiku i funkcionalnost, tehnologiju i obrtništvo. Svaka pojedinost tih vrata pripovijeda o brizi i stručnosti koji su im bili posvećeni. Vratnice su izrađene od dva sloja međusobno lijepljenog masivnoga drveta, kako bi se osigurala savršena stabilnost. Reljefne ploče iz punoga drveta sastoje se iz više spojenih ploha. Puno drvo se u dvostrukom sloju koristi i za okvir koji se odlikuje uklopnim rubnim letvicama s podesivim krilcem. Savršenstvo izrade do najsitnijih detalja postigli smo isključivo preciznom obradom i strasnošću za dobro urađene proizvode.