PROTUPROVALNA VRATA čini jezgra od čeličnih, pocinčanih limova, povarenih u jaku osnovu. Dodatkom brava, sustava zaključavanja i specijalnih šarki, uz profilirani dovratnik dobivamo sigurnu konstrukciju. Opremanjem dodacima i oblaganjem plemenitim panelima zaokružen je sofisticirani proizvod za sve prilike i uvjete, jer kvaliteta nema kompromisa.

Dierre, kao ekskluzivni proizvođač konstantno postavlja visoke standarde u industriji koje drugi samo pokušavaju kopirati i dostići.

Dierre je avangarda i u izboru i dizajnu s trenutno oko 15.000 različitih inačica vanjskog izgleda vrata kojima se može obložiti  oko 100 modela čeličnih jezgri. Zbog toga je moguće, u skladu sa svojim željama i mogućnostima, nezavisno izabrati nivo sigurnosti i spojiti ga s traženim dizajnom kako bi svoj prostor opremili po vlastitoj mjeri.

 

NARUČIVANJE

 

Planirati detalje unaprijed i naručiti vrata na vrijeme važno je, jer Dierre je tvornica koji proizvodi i do 1000 vrata na dan. Niti jedan proizvod tvornica ne pravi unaprijed, već je svaki naručen za poznatog kupca. Za potpuno ispunjavanje osobnih želja uvjet je prihvatiti rokove isporuke, jer personalizirana vrata nisu proizvod sa police i teško mogu biti trenutno dostupna, u pravoj dimenziji, s traženim dizajnom.

No i za ‘nestrpljive’, koji su spremni žrtvovati mogućnost izbora, Satelit d.o.o. ima određenu količinu za trenutnu isporuku.

 

UGRADNJA

 

Za svaki proizvod iz ponude Satelit d.o.o. osigurava stručnu ugradnju koju izvodi naš tim, a ne kooperanti niti vanjski suradnici. Svaka postava je kontrolirana da bi proizvod besprijekorno funkcionirao. Protuprovalna vrata i oprema moraju bili adekvatno učvršćeni i otporni na nasilne pokušaje otvaranja i izbijanja. Posebnu pozornost Satelit d.o.o. posvećuje preciznoj montaži, čvrstom sidrenju podštoka u zid i ispunjavanju prostora oko njih otpornim i trajnim materijalima. Postava pojedinačnih  vrata uvijek se obavlja u jednom danu.

 

ISPORUKA

 

Satelit d.o.o. isporučuje vrata sa i bez postave, po povoljnim uvjetima i niskim cijenama za transport, na svaku adresu u Hrvatskoj.  Zatražite dodatne informacije i pojedinačnu ponudu na naš telefon ili e-mail.

 

VELEPRODAJA I NOVOGRADNJA

 

Opremamo objekte ili samo isporučujemo bez obzira na količinu uz pojedinačni pristup svakoj situaciji. Upiti su dobrodošli na telefon ili e-mail.