PONUDA

 

Uz protuprovalna vrata, naša bogata ponuda uključuje i velik izbor sobnih i protupožarnih vrata, te obloga za vrata koje će  zadovoljiti i najzahtjevnije.

 

Protuprovalna vrata

PROTUPROVALNA VRATA čini jezgra od čeličnih, pocinčanih limova, povarenih u jaku osnovu. Dodatkom brava, sustava zaključavanja i specijalnih šarki, uz profilirani dovratnik dobijamo sigurnu konstrukciju. Opremanjem dodacima i oblaganjem plemenitim panelima zaokružen je sofisticirani proizvod za sve prilike i uvjete, gdje kvaliteta nema kompromisa.

Pogledajte ponudu protuprovalnih vrata

Obloge za protuprovalna vrata

Obloge za vrata birate neovisno od modela i konstukcije vrata. U ponudi je oko 15.000 različitih inačica obloga od ravnih, glatkih, furniranih preko drvenih, masivnih, ručno rađenih, bojanih, aluminijskih, inox, od stakloplastike, usklađenih sa sobnim vratima …

Pogledajte ponudu obloga

Sobna vrata

Udahnite dušu prostoru u kojem živite ili radite. Sobna vrata Dierre ispunit će vaše želje i dopuniti ideje. Mnoštvo stilova i oblika od klasičnih do modernih, spremni su za najzahtjevnije interijere, vaš istančani ukus i osobne zahtjeve.

Pogledajte ponudu sobnih vrata

Protupožarna vrata

Ulazna vrata u stan, prema strogim europskim standardima, osim protiv provale trebaju dati i sigurnost od požara. U našoj posebnoj ponudi su vrata koja su spojila ove dvije kategorije uz povoljnu cijenu.

Pogledajte ponudu protupožarnih vrata

Kazete za klizna vrata

Minimum potrebnog prostora, lakoća upotrebe i maksimalna funkcionalnost. Kazeta može sakriti vrata bilo koje prostorije, vanjske grilje, rešetke i prozore, model Mono pojedinačno, Duo po dva, a Trio kazeta skriva ih sve odjednom.

Pogledajte ponudu kazeta za klizna vrata

Rešetke i grilje

Ekonomična i robusna zaštita prozora i vanjskih otvora.

Pogledajte ponudu rešetki i grilja