New-Idra@2015_4.indd
PROTUPOŽARNA VRATA

STIL I SIGURNOST

U suradnji s tvrtkom Dierre nudimo pouzdan i trajan sustav protupožarne zaštite dok vašem ambijentu dajemo poseban stil.

U ovom odjeljku vidjet ćete mogućnosti protupožarnih vrata od čelika, drveta ili stakla. Ukažete li nama povjerenje, odabrali ste dokazanu kvalitetu, vječnu sigurnost i eleganciju.

Ulazna vrata u stan, prema strogim europskim standardima, osim protiv provale trebaju dati i sigurnost od požara. U našoj posebnoj ponudi su vrata koja su spojila ove dvije kategorije uz povoljnu cijenu.

Grupa metalnih protupožarnih vrata dizajnirana je zadovolji najraznovrsnije potrebe za zaštitom od požara. Namijenjena je za ugradnju u stambene objekte, za podjelu protupožarnih sektora u zgradama, samoposlugama, bolnicama, skladištima, strojarnicama, kinima, restoranima i drugim javnim i privatnim objektima. Posebnu grupu među njima čine klizna industrijska protupožarna vrata velikih dimenzija za koja možete zatražiti posebnu ponudu.

Drvena protupožarna vrata specijalno su razvijena za hotelske sobe. Neka od vrata iz ove ponude pogledajte u dijelu drvenih protupožarnih vrata. Za vaše potrebe zatražite našu ponudu direktnim kontaktom.

Sva vrata u našoj ponudi posjeduju odgovarajuće ateste.