main_dierre_silence
SILENCE

SOBNA PROTUPROVALNA VRATA

Zaštita po noći.  Sigurnost koja će prosvijetliti snove.

Uvijek neosporno vodeći u istraživanju i razvoju inovativnih sigurnosnih sustava, Dierre je postigao novi ambiciozni cilj: Silence zaštitu osobnog mira i sna, najvažnijeg za svakoga, s posebnom namjenom za spavaće sobe, kao zaštita od noćnih provala. Unutrašnja protuprovalna vrata koja spajaju prednosti sigurnosnih vrata s elegancijom i Mood Wood kolekcije sobnih vrata. Silence: da bi svaka noć stvarno bila laka.

Silence je san koji je došao zaštititi vaše snove. San stvoren od napredne tehnologije, nevidljivih materijala i snažne strukture. San stvoren kreativnošću, istraživanjem i osobitim i mudrim idejama no najsitnijeg detalja. Silence je san koji nitko ne može razbiti.

S krilom debljine 57 milimetara i tri skrivene, robusne, u tri smjera podesive šarke, Silence su prava sigurnosna vrata koja čuvaju nenarušenu eleganciju sobnih vrata. Jezgra je napravljena od dvostrukog lima, protuprovalnosti u klasi 3 prema standardu ENV 1627, opremljena pokretnim brtvama protiv prolaska zraka i svjetla. Visina kvake od 95 centimetara može se prilagoditi visini drugih kvaka u ambijentu.

Štok od specijalnog aluminijskog profila moguće je uzidati ili usidriti na postojeću drvenu strukturu uz izradu opšava odgovarajućeg ostalim sobnim vratima.

Nitko nepoželjan ne može ući u vaš intimni prostor. Silence je tu da ga štiti svojom snagom i bravom koju nitko ne može otvoriti bez ključa. Ili barem bez ključa za vaše srce.

Pogledajte katalog: