PRESTIGE KOLEKCIJA

U ovu prestižnu kolekciju uvrstili smo naša najkvalitetnija protuprovalna vrata. S elektronskom ili klasičnom bravom, za interijere i eksterijere, jednostruka ili dvostruka, ostakljena ili puna: svaka od vrata Dierre, napravljena su da ispune Vaše zahtjeve.

main_elettra
ELETTRA & BI-ELETTRA

Elettra pruža slobodu ulaza i izlaza iz vašeg doma zahvaljujući inovativnom sustavu bez ključeva - Keyless System. Vrata će se automatski sama zaključati zatvaranjem, a otključava ih približavanje elektronskog ključa.

Više...

main_hifi
HI-FI

Hi-Fi. Dvostruko zatvaranje, a time i dvostruka sigurnost. Pravi integralni sustav za zaštitu.

Više...

main_sentry
SENTRY

Sentry je grupa Dierre najraznovrsnijih protuprovalnih vrata, razvijenih u najviše inačica, jednokrilnih, dvokrilnih, s nekoliko sustava zaključavanja.

Više...

main_wall
WALL SECURITY

Pouzdanost koju pružaju blindirana vrata; elegancija nevidljivih šarki; povjetarac pri otvaranju za 180°; prilagodljivost raznim sigurnosnim sistemima za zaključavanje, od najklasičnijeg dvostrukog kodiranja sa servisnim cilindrom, pa do visoko sigurnog cilindra i potpuno elektronskog zabravljivanja.

Više...

main_firecut
FIRECUT

Firecut -protuprovalnost i vatrootpornost sjedinjena u robusnom i elegantnom rješenju. Izvrsna kombinacija za kućnu i javnu upotrebu.

Više...

main_vitra
VITRA

Sigurnosna vrata Vitra vuku nadahnuće iz svjetlosti. Kao napredna sinteza estetskog istraživanja i garantirane zaštite, vrata Vitra obasjavaju interijere i omogućuju da pogledom dosegnete u daljine okoliša. 

Više...

main_dfive
D-FIVE STARS

Namijenjena su bankama, draguljarnicama, umjetničkim galerijama i drugim javnim i privatnim prostorima koji čuvaju predmete velike vrijednosti. D-Five Stars nalaze idealno mjesto u institucijama kao veleposlanstva i konzulati, gdje su najviši sigurnosni zahtjevi.

Više...

main_dierre_silence
SILENCE

Unutrašnja protuprovalna vrata koja spajaju prednosti sigurnosnih vrata s elegancijom i Mood Wood kolekcije sobnih vrata. Silence: da bi svaka noć stvarno bila laka.

Više...