D-ONE KOLEKCIJA

Na Dierre sigurnosnim vratima svaki detalj i komponenta temeljito su dizajnirani i proizvedeni kako bi se postigli neusporedivi rezultati. Jer samo kombiniranjem jedinstvene izvedbe i izvrsnih značajki možemo stvoriti vrhunski proizvod za vašu udobnost i sigurnost.

main_at
AT

Glavnom bravom upravlja ključ sa dvostrukim bitom, dok blokada zvana "Mia" posjeduje neograničena rješenja za ključeve bez da mijenjate cijelu bravu.
Ako ih ispravno montirate, HI-FI osiguravaju akustičku izolaciju od 38 dB prema normi EN 140, i protjek zraka u klasi A2 prema normi EN 86.

Više...

11574-11921082
UNDER

Praktična i korisna vrata za službene prostorije, uz zajamčenu sigurnost i brigu za detalje iz vodećeg brenda kao što je Dierre. Under su dostupna u različitim varijantama za maksimalnu zaštitu podruma, ostava, tavana i arhiva: jednostruka ili dvostruka, s bravom na dvostruki bit ili sa cilindrom.

Više...

11574-11921098
SBLOCK

Namijenjena za privatne prostore, ali i trgovine, izložbene prostore, urede, trgovačke centre, Sblock stvara neuništivu barijeru izvana, te pouzdanu putanju bijega iznutra.

Više...

Indoor door / swing / galvanized steel / security
PALACE

Struktura se sastoji od galvaniziranog čeličnog lima s jednim panelom sa vertikalnim potpornim rebrima i četiri fiksirane hvataljke. Dostupna su s bravom sa cilindrom na dvostruki bit ili dvostruki bit plus srednji cilindar ili cilindar visoke sigurnosti plus sekundarni cilindar i inovativni Hook deviator.

Više...