11574-11921082
UNDER

SIGURNOSNA VRATA ZA SKLADIŠNE PROSTORIJE I SPREMIŠTA

U podrumu možete čuvati uspomene na svoje djetinjstvo Ili pokrenuti novi biznis. Kako biste bili sigurni da vam nitko ne može narušiti privatnost, ili još gore, ukrasti vam vrijedne predmete, protuprovalna vrata Under su idealno rješenje.

Svestranost i zaštita su ključne riječi u svijetu Under Dierre.

Praktična i korisna vrata za službene prostorije, uz zajamčenu sigurnost i brigu za detalje iz vodećeg branda kao što je Dierre.

Under vrata se rade u različitim varijantama za maksimalnu zaštitu podruma, ostava, tavana i arhiva: jednostruka ili dvostruka, sa sef bravom ili sa cilindrom, u verziji na "guranje" ili "povlačenje".  Dostupan je i nadvratnik sa čeličnom rešetkom, za bolje provjetravanje prostorija. Okvir omogućuje jednostavnu instalaciju i pričvršćivanje na zid.

Limeno krilo vrata Under, obojeno po RAL paleti i rebrasto, ojačano je sa četiri horizontalna limena umetka omega oblika velikih dimenzija.
Dvostruki obojeni čelični štok od lima debljine 2 mm i brava ojačana pločom od posebno tvrdog čelika, osiguravaju visoku čvrstoću. Četiri fiksna klina, koji se nalaze pored šarki, garantiraju otpornost na udarce osiguravajući blokadu vrata.

Pogledajte katalog: