NEW IDRA

SAVRŠENA PROTUPOŽARNA ZAŠTITA

Vrata New Idra se odlikuju adekvatnom ravnotežom različitih svojstava što ih čini jednima od najviše korištenih protupožarnih vrata.

New Idra su fleksibilna i sigurna protupožarna vrata koja koristimo za podjelu protupožarnih sektora u stambenim zgradama, samoposlugama, bolnicama, skladištima, strojarnicama, kinima, restoranima i raznovrsnim javnim zgradama. 
Pogodna su za prolaze srednje veličine, vatrootpornosti do 120 minuta. 
Zahvaljujući lakom načinu ugradnje koji ne zahtijeva dodatno bušenje ili prethodnu ugradnju vijaka u zid, ona se prilagođavaju svim tipovima prostorija i osiguravaju maksimalnu funkcionalnost..

Vrata New Idra  dostupna su jednokrilna i dvokrilna, u standardnim veličinama, po mjeri, u osnovnoj boji slonovače kao i u širokoj lepezi ne-standardnih boja. Izrađuju se puna, ostakljenja, s protu-dimnom zaštitom, s antipanik bravom s prečkom ili kvakom, s vanjskim ili skrivenim automatom za zatvaranje i nizom drugih dodatnih opcija. 

Atestirana u Hrvatskoj u većini zemalja EU.

Protupožarna vrata New Idra izrađuju se u inačicama s poboljšanom zvučnom izolacijom od 38dB, te u protuprovalnoj klasi 2 i 3.

Isporučuju se sa zaštitnom folijom koja se skida poslije ugradnje.

Pogledajte katalog: